Ingeniørtjenester

Vår kunnskap - din trygghet

Vi er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001:2015 og NS-ENISO 14001:2015 innen prosjektering og tilbyr tegninger og nødvendig dokumentasjon til nye og eldre elektriske anlegg.
Våre ingeniører har god tverrfaglig kompetanse og lang erfaring med prosjektering og dokumentasjon for installasjon av elektro- og automasjonsløsninger. Kontakt våre fagfolk for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg.

Generell installasjon

Vi utfører installasjon ihht myndighet, klasse og kundekrav.
Sertifiserte installasjoner

EX inspeksjon

Digitale EX inspeksjoner og reparasjoner blir utført av sertifiserte inspektører i følge IEC 60079 og CompEx. Vi er også sertifisert for inspeksjon som gjelder MCT, varmeanlegg og Z-015.
IEC 60079 sertifisert

Fiber og nettverk

Vi utfører nettverksinstallasjoner type Cat5e, Cat6 og Cat6a for testing og sertifisering opptil 900Mhz. Vi gjennomfører også fiberfusjonsspleising, fiberoptisk diagnostikk og dokumentasjon.
CAT5e, Cat6, Cat6a

Termografering

Undersøkelsen er gjennomført etter DNV forskrifter og av DNV sertifiserte inspektører.
Dette innebærer også Ikke-elektriske antennelseskilder og sentralbord og transformatorundersøkelser.
DNC sertifiserte inspektører

Serviceavtale

Westcon Power & Automation tilbyr serviceavtaler for elektro og automasjons oppdrag både  on og offshore. Ta kontakt for mer informasjon.
On- og Offshore

Vi tilbyr

Løsninger for fremtiden

Med oss på laget har du en god samarbeidspartner du kan sparre med, som alltid leverer kompromissløst på kvalitet og trygghet. Våre fagspesialister står klare til å kjøre i gang ditt prosjekt; hvor som helst, når som helst.

Kontakt oss

John Harald Mannes