Westcon Power & Automation ekspanderer nordover ved å åpne avdeling i Bergen

Nyheter
-
22.11.2023
I løpet av de siste årene har vi opplevd en økning i antallet oppdrag på verft i Bergensområdet. Derfor har vi besluttet å etablere en avdeling i Bergen.

I løpet av de seneste årene har vi sett en økning i antallet oppdrag på verft i Bergensområdet. Som et resultat har vi bestemt oss for å åpne en avdeling i Bergen.

- Vi ser fordelen med økt lokal tilstedeværelse for å være tettere på prosjektene som pågår med alt fra logistikk og teknisk personell, sier Bjørnar Tveit, daglig leder i Westcon Power & Automation.

På grunn av økt aktivitet, der kunder og prosjekter sender våre ansatte kloden rundt, vil det også være fordelaktig å ha en avdeling i Bergen for reisegruppen i Westcon Power & Automation

Et samlingspunkt

Vårt hovedkontor er i Ølensvåg. Med vår nye avdeling i Bergen blir det et samlingspunkt for reisepersonell som bor i regionen, og det vil også fungere som en hub for tekniske ressurser til prosjekter på den siden av Bjørnafjorden.

Sameera Sandvik vil lede etableringen i Bergen og gikk inn i stillingen som Site Manager da vi overtok de nye lokalene den 1.november. Han har vært en del av vårt offshoreteam siden 2012 og besitter betydelig erfaring som fagarbeider, feltingeniør og leder i ulike prosjekter. I tillegg har han arbeidet nært med flere av våre største kunder.

-  Med en så erfaren leder som Sandvik i spissen for vår satsing i Bergen, er vi godt rustet for å lykkes, sier Tveit.

Våre fagspesialister står klare til å kjøre i gang ditt prosjekt; hvor som helst, når som helst.

Kontakt oss